marți, 29 septembrie 2009

Printre altele...


Se desprinde din moarte frigul racindu-mi radacinile si vorba.Imi schimba culoarea pielii,palmuind-o zdravan ca pe frunzele rosiatice ce isi dau duhul pe langa mine.
Mi s-a racit trupul,caci inauntru mucegai nasc lipsita de aer.Infofolita cu textile moi,imi fac loc printre multimea de fantome cenusii ghidate de emotii pe cararile vietii.

Deasupra mea cerul se lauda-n culori vii transpuse in capodopere autentice,gadilandu-se pe alocuri cu nori de un alb pur.
Cat as vrea sa ma agreseze o ploaie sub densitatea ei!Poate asa as putea da drumul lacrimilor pe obraz fara sa vada cineva ca plang.
Oasele imi sunt zdrobite de oboseala,mintea mi-e inundata de stres,pasesc prin vina si nu-mi gasesc locul. As muri odata cu natura in toamna,dar nu acesta este misiunea mea.Si daca as muri as reinvia din cenusa pentru a-mi duce la capat misiunea. Nu sunt suparata,doar frustrata ca nu inteleg intotdeauna tot.Nu stiu mereu sa ma descurc in diferite situatii,nu stiu sa reactionez intotdeauna pozitiv.
Imagini si sunete ma lovesc de pretutindeni,...incotro?

7 comentarii:

Adrian spunea...

Frumoasa postare :)

FLOARE PETROV spunea...

esti foarte tinara insa dinamica in sentimente hotarita sa alimentezi sanatos si energic foamea de cunoastere. Am citit postarile in grupul tau , releva freamatul intelectual, cautarile de raspunsuri pline de substanta adevarurilor, stilul literar se rafineaza distinct conform etapelor de trecere prin cantitatea de informatii adusa in sistemul de gindire. Te incurajez sa scrii crezind cu toata forta in tine, crezind cu toata forta in MAESTRI SPIRITUALI pe care ii vei urma in viata.
O VIATA FRUMOASA ITI DORESC SI PLINA DE IMPLINIRI alaturi de o dragoste maxima si multi prieteni.

Iurii Neagu spunea...

fato , ai talent!
dar...de ce atita tristete, aita deprimare in scrierile tale?!
la virsta ta ..parca as vrea sa te "citesc" pe un alt sentiment!

Iurii Neagu spunea...

nu as vrea sa te superi dar la 21 de ani ai tot dreptul sa speri la fericire ...chiar daca inca nu ti-a batut la usa ...
fatooo! ai doar 21 de ani ...doar atit...
ai dreptate la 21 de ani parca este mai usor sa suspini decit sa te bati...
scrii frumos ...se simte talentul...dar pentru Dumnezeu ...schimba registrul, esti prea tinara !!!
nici macar eu care sunt mult prea batrin sa mai incerc sa dau sfaturi nu-mi pot permite sa mai fiu trist...
zimbeste ,fata frumoasa ,atunci cind scrii, gindeste-te la bobocul de trandafir care se va deschide intr-o floare stralucitoare, gindeste-te la o zi senina de vara cu soare stralucitor , la malul marii unde valuri galagioase se arunca spre tarm zimbind cu zimbet de scoici albe...gindeste-te la stralucirea orbitoare a zapezii intr-o coborire vijelioasa ...
cind scriii , zimbeste , zimbeste fata frumoasa....fata tinara!
si scrie!!!!!

Anonim spunea...

Mă recunosc în ceea ce scrii aici. Doar aici, căci nu am citit restul însemnărilor. E firesc să îţi pui atîtea întrebări şi să te îndoieşti de atîtea lucruri, tocmai pentru faptul că pui întrebări şi te îndoieşti.

Nu îţi face atîtea griji. Nu trebuie să reacţionezi de fiecare dată, într-un anume fel. Nu există pozitiv sau negativ... decît în accepţiunea omului care simte nevoia să dualizeze totul. Lucrurile sunt mult mai simple.

Care este misiunea noastră? Am căutat şi eu răspunsul la această întrebare şi într-o zi fără soare, ploioasă şi friguroasă am aflat răspunsul... Omul trebuie să fie om, cu tot ceea ce implică. Asta e misiunea lui - pe care, între noi fie vorba, el singur şi-a ales-o.

Dar ce înseamnă să fii Om? Asta e întrebarea, ar spune Hamlet...

Numai bine.

tiberiupincova spunea...

Timpul si sufletul... timpul este prea lent pentru cei care asteapta, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plang, prea scurt pentru cei care sarbatoresc… dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate… iar sufletul, este o scanteie divina ce si-a uitat aripile in inima Creatorului, ramanand cu doua rani adanci ce sangereaza lumina.

tiberiupincova spunea...

Daca sant aici, sant aici pentru ca te-am descoperit pe tine... pentru ca astfel m-am redescoperit pe mine... iar faptul ca scriu, este in mare parte meritul tau si astept ca zambetul tau sa ma gaseasca la aceiasi adresa: tiberiupincova@yahoo.com... voi fi mereu ACASA!