joi, 29 octombrie 2009

Multitudine de ganduri


Te-as cauta ingrijorat umbland somnambul pe acele drumuri printre a caror crepaturi farame din tine si-au lasat parfumul.Voi strabate in lung si in larg acest oras,inconstient,amagit de realitatea in care ma aflu.
Nu pot scrie despre fericire,e un pacat ce il pot doar trai din cand in cand,si atunci nu reusesc sa imi deschid suficient de mult porii pentru a o lasa sa se instaleze cum se cuvine inauntrul meu.
Ne pierdem in timp,in emotii,in vibratii cu sensuri contrarii,iar in final ajungem de unde am plecat,la acelasi corp gol pe dinauntru,regretand probabil inactiunile si/sau actiunile noastre.
Oricat m-as maturiza inima imi ramane in acelasi stadiu pur,ravnind la inocenta lumii,cautandu-si alinarea in bratele tale uitate de afectiune. Acele brate ce au cuprins atatea trupuri fragede,fara vlaga,ce doar au reusit sa-ti strapunga vicleneste inima-ti stupida. Nu rade!Recunoaste ca toti avem o inima stupida,incapabila sa decida cand e bine sa lase sangele sa pompeze altceva decat oxigen in corpul nostru,incapabila sa dilueze acele momente in care lumea se rupe in mii de bucatele direct sub ochii nostrii inlacrimati.
Povestile cu zane,magi,printi si printese s-au cristalizat in mii de costume de Halloween,dar nici urma de acestea in lumea reala.
Un sirag de pietre de gatul meu atarna,iar greutatea lor ma pune in genunchi,zbier spre cer,caut inca lumina,cu ochii larg deschisi privesc imprejur: iluzii si neimpliniri,inimi zdrobite,zambete sterse,trupuri ranite si ochi fara sclipiri nastem indiferent de anotimp.Ar trebui sa nu mai condamnam pe nimeni pentru trairile noastre,nici macar noi nu suntem vinovati.
Ma zbat sa arat lumii cine sunt,avand mereu incercari zadarnice de zbor,si multe foi rupte cu ganduri si mesaje neterminate,netrimise,ce asteapta sa fie uitate.
As vrea sa uit multe,as vrea sa pot reinvia alte ganduri.Ce neinteleasa ma simt acum!Nici macar eu nu ma inteleg,fire optimista,patetica!
As vrea sa pot da o logica la tot ce simt in momentul acesta,ma gandesc la prea multe;mi se scurge energia,degetele imi sunt reci,scriu aberatii,traiesc in delir,visez ca traiesc altfel,ma agit cu un scop sa ma sting sub presiunea gandurilor ce ma seaca.Camuflez sentimente,cautari in van,stupide drumuri...
Opreste-ma !

3 comentarii:

Liviu spunea...

Se pare ca am trisat in noaptea asta..mi s`a oferit sa fac primul comentariu..
De ce sa uitam..ca sa mai gresim o data?..de ce sa traim cu un gust amar cand ne uitam inapoi.nu..nu cred ca asta ajuta cuiva..decat daca chiar ai de gand sa te chinuii singur si fara rost..trebuie sa vedem in fiecare lucru rau partea lui pozitiva, pentru ca ea exista, in orice, si sa evoluam nu sa stagnam sau mai rau..prin uitare..trebuie sa invatam sa ne folosim de el..

anisorany spunea...

frumos blog o seara faina :X

AbadBoy spunea...

iubesti poezia? rate + de la mn