miercuri, 13 mai 2009

Pledez VINOVAT!


Ieri ti-am cuprins in maini corpul anorexic...Cu buricele degetelor iti masam usor slefuitele forme,admirand delicatetea cu care ai fost inzestrata.

... Si atunci te-am prins avar de gat...O dorinta incontrolabila s-a instalat in corpul meu brodat cu mii de defecte,impingandu-ma sa profit de himerica ta substanta.
M-am asezat comod pe canapea,acolo unde urma sa fie locul faptei,inspectand ca un nemernic fiecare colt care mi-ar fi putut trada urmatoarea actiune. Nu voiam ca cineva sa te scape din unghile mele proaspat lacuite.

Te-am asezat ferm,dar totusi grijuliu,pe picioarele mele imperfecte.Iti admiram splendoarea trista, data de tacerea din camera ta captusita cu burete in care erai condamnata sa traiesti.

Ma simteam dator sa rup sigiliul tacerii.Iti urmaream de sus pana jos sistemul complicat si...fara sa ezit,am violat linistea molestandu-ti fiecare coarda.Gemeai sub presiunea degetelor mele aspre,urland cand apasam inconstient pe gatul tau firav.Imi intensificai pofta nebuna prin sunetele virgine pe care mi le ofereai.

Erai doar tu si ,mult mai pierdut in subconstient, eu...

2 comentarii:

giulia spunea...

dragutz..tine o tot asa si poate treci si pe la mn cu un com

Vilhelm man spunea...

O seara frumoasa iti doresc!