miercuri, 16 ianuarie 2013

Mărturisire



„Give me love like never before,


'cause lately I've been craving more” 


Ed Sheeran- Give me love


            De mult încerc să-ți spun ceva...Ceva mai mult decât lucruri inutile sau frânturi sumbre de amintiri ce încă îmi calcă prin minte, deci lasă-mă să-mi descarc norii de emoție pe obraji, lasă-mă să mărturisesc!
            Nu am de gând să încep cu răscolirea trecutului nostru sau cel puțin cu al meu furtunos trecut înainte să te întâlnesc. Mi-e de ajuns să știu că am ajuns în perioada pe care o numesc „fericire”, o așteptam pe această mică nemernică atât de nerăbdătoare, în liniștea sufletului meu gol, cutremurat mereu de gândul că eu nu voi îmbrățisa vreodată o persoană care să se preteze perfect imperfecțiunilor mele, acoperindu-mi neajunsurile cu un simplu gest de dragoste.
            Nu am să îți spun că ești tot ce mi-am dorit deoarece tu ești cu totul altfel, ești mai mult decat puteam să-mi desenez vreodată în vise. Imaginația mea a pălit în fața ta, încolțită de haosul dulce ce te descrie.
            Nu știu dacă te merit, știu doar că tu meriți să fiu al tău colț de căldură, al tău sprijin în turbulentele clipe ce ți se ivesc în cale, al tău jurnal pe care să-ti așezi poveștile despre fluturi, culori și alte mii de trăiri.
            Nu-mi doresc să schimb nimic la tine, la noi...Azi mă simt mai fericită ca niciodată, azi pot să spun că m-am născut să ascult notele slabe ale inimii ce îți stă în piept, m-am născut să umblu fără țel până am ajuns în brațele tale.
            Mă trezesc uneori sub magia șoaptelor tale calde, alteori tu rămâi nemișcat în tărâmul viselor, iar corpul tău simplu, pe care am trasat sute de mângâieri, mă trezește să-l admir, urmărindu-ți fiecare tresărire de coșmar ce nu-l voi lăsa să devină realitate. 
            Nu mi-am permis până acum să îți spun cel mai important lucru, am vrut să pășim încet, dar totul urlă în mine, o dezordine de sentimente, conglomerate de idei și trăiri, un viitor prea frumos mă îndeamnă să mărturisesc că tot ce am simțit până acum nu a fost decât minciună, când de la tine începe cu adevărat viața mea, de la tine încep să iubesc... 
             
            Te iubesc!

1 comentarii:

tiberiupincova spunea...


Imaginea sufletului bland, impartit intr.o mie de cioburi... cioburi de suflet... pe care sa le lipesc inimii mele pentru a putea intregi, partea cea mai importanta ce lipseste din viata mea! O poveste ca miile de povesti frumoase, reale... de zi.cu.zi... iar atunci cand nu poti avea ceea ce iti doresti, citesti ceea ce ti.ai fi dorit!