miercuri, 23 octombrie 2013

Trupul meu gol și conturul mâinilor noastre


„Seara trecută îl dorisem mai mult decât orice altceva de pe lume, iar azi nu mai voiam să am niciodată de-a face cu el” Atracția- Sylvia Day


 

Mi-a ridicat ușor tricoul de pe spate, apoi și-a strecurat dedesubt degetele reci și mi-a atins pielea, mângâind-o. Un icnet scurt mi s-a prelins de pe buzele nesărutate, apoi, în locul răcelii, o gură fierbinte presăra săruturi pe spatele meu încordat. La fiecare atingere de buze mă arcuiam în spasme fine, mă excitam. Și-a pus apoi pieptul dezgolit pe spatele meu și i-am simțit între fese erecția. Mi-a dat părul de pe umăr și m-a sărutat din nou, fără grabă, apoi mi-a ridicat mâinile deasupra capului și a dat tricoul jos. Corpul său a început să mă împingă ușor, lipindu-mă mai tare de perete. Îmi presa sânii goi de răceala zidului, iar degetele sale căutau să mă dezbrace și mai mult.
Am vrut să-l opresc, într-un moment de luciditate, dar mi-a întors fața spre el și m-a sărutat brutal, delicios, mușcându-mi tare buza de jos. Mi-a spus că îmi lipsește adesea toleranța- cu propriile mele dorințe, în primul rând-, iar de data asta vrea să fiu a lui, doar a lui, să-mi exploreze trupul, să-l atingă, să-l iubească, să-l înrobească.

Ochii săi căprui se scaldă deseori într-un întuneric ce mă ademenește, mă face să-l ascult, să-l las să mă dezbrace haină cu haină, strat cu strat până când în fața sa nu mai rămâne decât un suflet tulburat gata să se i se supună. El se leapădă singur de hainele sale, oferindu-mi săruturi ștrengare pe gât, pe umeri.

Îi simțeam privirea cum se scurge pe trupul meu gol, deși fața mi-era către perete. Mi-a prins părul castaniu, lung, încălcit și a început să-mi sărute fiecare aluniță. Mă mirosea, iar buricele degetelor atingeau porțiuni din mine ce mă făceau să tresar. Dar tortura lor s-a oprit o clipă, pentru a reveni mai puternică, între picioarele mele. Își înfingea degetele în mine, rotind, masând, născând vibrații prin tot corpul. Eram atât de udă, atât de pregătită să-l primesc în mine. Mi-a despicat mai tare picioarele și și-a vârât limba în crăpătura mea. Voia să mă guste, să-mi lingă labiile, clitorisul, și își înfunda limba cât de tare putea. M-am trezit frecându-mă de fața lui, dorindu-l și mai tare, iar miile de senzații ce îmi traversau trupul mă înmuiau. Îmi tremurau genunchii și degeaba mâinile căutau ceva de care să se țină. El nu își oprea tortura, lingând mai repede, folosindu-și degetele pentru a îmi stimula clitorisul. M-am trezit scurgându-mă peste gura sa. Mi se scutura lăuntrul, iar picioarele nu le mai simțeam.

M-a așezat în pat și s-a pus peste mine. M-a deschis și a intrat, lovindu-mi zidurile la început mai încet, iar apoi din ce în ce mai dur. Fiecare pocnitură, fiecare geamăt, fiecare picure de sudoare ce i se scurgea de pe frunte pe sânii mei, mă aducea din nou la orgasm. Și-a încetinit ritmul, luând un sfârc între buze. Îi simțeam penisul tare cum se potrivea în mine, iar gura lui își lăsa saliva pe sânul drept, apoi pe cel stâng. I-am zis că vreau să-l gust, așa că a ieșit din mine și l-am luat în gură. Mi-am dus limba în susul venelor ce i se descopereau pe mădular, apoi în jos, ușor. Avea gustul meu. Mi-am acoperit dinții cu buzele și am început să-l sug puternic. Voiam să-l devorez, să-l frământ cu limba și buzele mele. Îi simțeam duritatea, lungimea.

El mi-a prins părul și s-a înfundat în gura mea, fără a face alte mișcări. A stat câteva secunde, apoi m-a lăsat să-l umplu de salivă. Gura mea era plină de el. L-am așezat apoi între umăr și gât, și am început mișcările de du-te vino. Era atât de umed, de alunecos. 
M-a luat repede și m-a ridicat astfel încât el era întins pe pat, sub crăpătura mea, iar eu sus, cu mâinile sprijinindu-mă de perete. Mă privea în timp ce își lăsa saliva pe mine. Am început să mă frec de fața lui, mai repede, mai repede, iar limba îi aluneca în mine zgomotos, umplându-mă. Îmi ținea fesele cu mâinile, lovindu-le din când în când. Mă privea cu o poftă, opintindu-și limba în mine iar și iar. Foamea din ochii lui era nimicitoare. Era una care mă facea să mă simt bine în pielea mea, să mă descătușez. M-a lins până nu și-a mai simțit maxilarul, gura fiindu-i plină de esența mea.  

Mi-a spus că vrea să mă ia pe la spate, iar eu m-am supus numai decât. M-am așezat cu fundul către el, auzindu-l cum își pregătea organul să intre din nou în mine. Au urmat alte pocnituri. De data asta gălăgioase, cu un ritm brutal. Îmi simțeam sânii bălăngănind haotic, părul răvășit foindu-se pe spatele meu. Îmi luă părul în mână și veni mai aproape de mine. Mi-a sărutat umărul, ca apoi să mărească din nou viteza. Interiorul meu mă anunța că voi decădea iar. Am început să-i strâng involuntar mădularul și am simțit pulsațiile penisului său. Mi-am pierdut controlul și m-am revărsat peste el, el urmându-mă după o altă lovitură. Am căzut în cearceaf, extenuați.

Îmi sărută gura, apoi îți puse fața între gâtul meu și pernă. Cu o mână am început să mă plimb printre firicelele de păr de pe pieptul său, dorind să opresc timpul în loc.

Au început să curgă mii de cuvinte peste mine și, cu fiecare literă, o greutate mi se acumula pe piept. Acea plapumă de cuvinte mi-a învelit părțile goale pe care el le ratase, dar în același timp a început să mă sufoce. Aveam un ghemotoc plin de litere, undeva pe țeava gâtului, ce mă împiedica să-i spun „Rămâi!”. Dar nu îmi era dat să am asemenea cuvinte pentru el, iar el...mă sărută din nou, îmi zâmbi, apoi se întinse după haine. Urma să se dezbrace de mine, să deschidă ușa și să plece.

Noi am fost și nu am fost împreună în același timp. Noi am fost cei ce au lăsat urme unul asupra celuilalt. Dacă nu spui cuvintele la timp, nu există, iar dacă nu prinzi momentul se uită.
                                                                       *
Am așezat țigara între buze și am tras până când un ghem de fum mi s-a acumulat în gură și a acoperit spațiul lipsit de cuvinte. Îmi zgârâia cerul gurii și îmi pișca gâtul, mi-a umezit și ochii și-am început să tușesc, dar am reușit să-l țin captiv câteva secunde bune, lovind dinții cu densitatea lui, oprind lumea în jur, apoi am deschis gura lăsându-l liber să invadeze camera.

Am răsucit degetul în cearceaf și nu am mai fost surprinsă când doar trupul meu sugea lin o altă gură de aer. Patul nostru a revenit patul meu, căci din noi nu a mai rămas nimic decât conturul mâinilor noastre în cearceaful vieții mele, desprins de trupurile vinovate, pedepsite cu pasiuni insuportabile.

După atâția ani, stăteam să număr câte trupuri schiloade, puternice, înalte, scunde, hidoase, comice, interesante, unice, și-au găsit culcușul aici, lângă mine. Dar nu mai conta. E ciudat să nu îți mai pese odată ce se ridică greutatea singurătății de pe tine. Începi cu adevărat să respiri, să tragi aerul din jur cu atâta poftă încât plămânii ar putea exploda de la presiune.

Închid ochii pentru câteva secunde, revăd trupuri goale, dorințe ascunse, înșelări. Mi-am dat seama că noaptea asta mi-e frică puțin de întuneric, chiar dacă în el sunt anonimă. Deschid ochii. Țigara aprinsă e centrul, întunericul începe de la ea încolo. Iar eu o fumez și fumez și întunericul, lăsând să-mi acapareze bucăți din suflet.

Stau în patul meu, pe cearceaful vieții mele...Noi nu mai există, cum nici „Rămâi” nu a fost niciodată.

0 comentarii: