miercuri, 12 februarie 2014

Cele trei stadii ale unei relații
„All that I need from you is to deep throat me and squeeze me between your bosoms. This is the truth. This is what I want. This…and more. But this is desire, desire of the unknown. I wanted this from the first time I saw you. I couldn’t imagine your eyes not looking up at me. I just want to feel you and hold your slender curves, bring you close, feel your warmth and bathe with you. I WANT YOU here in my bed and see how long it is till you can resist me, just laying there, until you pounce on me.”

 


1.      Primul sărut

Îmi aduc aminte că m-am trezit, deși nu adormisem înainte. Mă durea capul, iar gâtul și buzele îmi erau uscate. Băusem atât de mult în acea seară, încât amintirile îmi erau impregnate de un cocktail de mirosuri de cafea, alcool și tutun. În maratonul acela de a consuma cât mai mult mi-am pierdut, pe lângă echilibru, și respectul de sine. În încercarea mea de a mă strecura printre acele ceasornicului cât mai fericită cu putință, m-am lipit lasciv de trupuri transpirate și rochii prea scurte, dansând în jurul propriei sticle de bere. Mi-am încleștat degetele după gâtul sticlelor și mi-am lăsat buzele să poposească pe gura lor, pe obraji pudrați și alte buze crăpate, împrejmuite de firicele aspre de păr.

Rochia neagră mi se ridica la fiecare mișcare, iar picioarele încercau să urmeze ritmul muzicii. Mă mișcam, dansam, săream, trăiam...


Era dimineață, undeva pe la cinci cred. Am pornit spre casă, așa amețită, răgușită, dar cu degetele împletite cu a lui.

I-am cerut o țigară. Am așezat-o între buze lăsând filtrul ușor ca să se balanseze, așa cum am văzut că fac fumătorii. Mi-am aprins țigara și am tras până când am simțit fumul acumulându-se în gură. Am încercat parcă să-l înghit, apoi m-am trezit izbucnind într-o tuse uscată. Ca într-un spasm am smuls țigara dintre buze, acoperindu-mi gura cu mâna. S-a uitat la mine impasibil. L-am ignorat. Am scuturat puținul scrum lovind aproape de vârf, am pus-o din nou între buze, dar de data asta am tras mult mai puțin fum. Pufăiam acolo lângă el, ca o puștoaică de 15 ani, crezându-mă în pas cu moda.

Dar pe lângă mirosul de tutun, simțeam mirosul ce i se prelingea de pe trup. Habsână îl sorbeam din aer, înghițindu-l lent până când o dorință animalică și-a făcut apariția în interiorul meu. Cu o fluturare a mâinii am încercat să-mi alerg gândurile perverse, dar pofta de sex, pofta teribilă de el, s-a dovedit a fi mai puternică decât sutele de motive care mă împiedicau să merg mai departe.

Era atât de liniște. Străzi umede, magazine și bănci închise, ferestre întunecate. Îmi auzeam tocurile lovind astfaltul, înaintând spre casă, amândoi, singuri pe stradă, vorbind în șoaptă, inventând teorii și povești despre un trecut diferit și un viitor simplu. Mi s-a lungit zâmbetul pe întreaga față, căci ceea ce simțeam era o oarecare formă de fericire, acolo, lipită de el, sub pânza de cabluri suprapusă peste cer.

Atunci m-am trezit cu mâna lui pe fața mea și am simțit degetele lui calde cum mi-au oprit respirația, iar timpul a început să curgă invers. Deveneam mai tânără, mai sălbatică, mai perfidă sub atingerea lui.

Mi-a cerut să-i spun ceva, orice, căci mă aflam în fața lui, poate pentru ultima dată. Devenise pervers, iar privirea lui de „eu știu ceva ce tu nu știi” se înfigea din când în când în decolteu meu. Mi-a șoptit că arăt al naibii de bine, iar fundul meu arată trăznet în rochia aia neagră. Și-a pus gura peste a mea, iar eu i-am răspuns primindu-l, masându-i limba și mușcând ușor buza sa inferioară. Mi-am băgat mâna în părul lui încâlcit și l-am tras mai aproape de mine. Buzele noastre străpunse de vânt se găseau, limbile se roteau una în jurul celeilalte scăldate în salivă, ochii se deschideau din când în când pentru a fi siguri că ceea ce se întâmplă e real. Zâmbea.

M-a tras apoi într-un gang mai întunecos, împingându-se în mine, căutând o crăpătură a țesăturii ca să pună mâna pe pielea mea. Mi-a simțit ștrampii, apoi i-a rupt, înfigându-și două degete în lăuntrul meu umed. Am gemut puternic când am realizat ce tocmai făcuse. M-am străduit să-l refuz, dar singură îmi ridicam fundul pentru ca degetele lui să mă pătrundă mai bine. Aparent îmi uitasem scrupulele pe măsuța barului din care tocmai plecasem. Știam doar că nu vreau să regret ceea ce nu am făcut, voiam să mă eliberez de dorințe, voiam să păcătuiesc încă o dată, așa că mi-am oprit mintea și mi-am permis să simt fiecare atingere fără să îmi mai pese de consecințe.

L-am mușcat zdravăn de buză, dar el nu se oprea. Nu îl interesa că eram afară și oricine putea să ne vadă. Mi-a șoptit în ureche că vrea să mă lingă acolo jos, eu topindu-mă instant, înfundându-mă mai tare în degetele sale.

Și-a fixat o mână peste gura mea, dar gemetele se aruncau în valuri spre degetele lui și parcă așa răsunau mai tare, mai înfundat, mai sălbatic, demne de milă. Doar un sunet metalic le acompania agonia dulce, ștreașina pe care m-am proptit se zgâlțâia trădând mișcările trupurilor noastre febrile. Își opintea degetele necontenit în mine, iar eu tremuram din toate încheieturile ca o vargă.

............

2.      Prima noapte împreună

Tremuram încearcând să-mi încălzesc trupul mărunt, înfofolită în plapumă. Aveam părul răvășit și îmi ascundeam ochii de fiecare dată când îndrăzneam să-i zic ceva.

Stăteam lângă el, eram despărțiți doar de plapumă și câteva starturi de îmbrăcăminte. Și îl doream...Îl doream atât de tare. Îi simțeam penisul zvâcnind de dorință. S-a apropiat de mine, fiind determinat să pună capăt ridiculului ce nu ne lăsa să trăim, căci de când ne-am văzut prima dată tot ce am visat a fost momentul acesta. Voiam să îl sărut, să-i ating fața, buzele, mâinile, fundul. Voiam să fie în mine, să mă ridice și să mă pună peste el, mișcându-ne ușor.


Și-a ridicat cu greu capul și s-a uitat la mine. Probabil simțea și el același lucru, astfel nu era aici, nu acum când totul era în joc... Pe chipul lui nu puteam citi mai nimic în legătură cu ceea ce gândea cu adevărat despre mine, dar ochii lui trădau aceeași dorință.

Eram confuză, căci pentru prima dată după ani de zile m-am uitat adânc în mine și am văzut că-mi lipsește ceva. Nu eram fericită, nu fusesem niciodată, pentru că tot ceea ce făceam era să îmi umplu golurile cu straturi de nimicuri, iar așa mă completam singură zi de zi.

Mi-am ridicat ușor mâna și am pus-o pe pieptul lui. Îi bătea inima atât de repede... Am povestit de fericire, mai bine spus eu am povestit, el fiind atent la modul în care mi se deschide gura, mi se mișcă buzele pentru a scoate cuvintele ce alunecau atât de greu. Îi vedeam expresiile feței, iar micile riduri din jurul ochilor se curbau atunci când el zâmbea.

Când el zâmbea o făcea cu totul, chiar și cu ochii, iar întreaga lui față îl făcea cea mai frumoasă ființă pe care am întâlnit-o. Nu îl meritam, dar totuși era aici, lângă mine, povestind vrute și nevrute. Nu mă merita, când eu eram incapabilă să simt. Și totuși, ne căutam, ne torturam ore întregi pentru a ne distruge reciproc.

A vrut să mă sărute, dar l-am respins. S-a întins din nou în pat. Deși eram unul lângă celălalt, eu eram departe, cuprinzând cu privirea tavanul și candelabrul. Nu mai spunea nimic...

-          Mă pun să dorm puțin, am spus după ceva vreme.

-          Nu dormi, nu dormi încă. Nu vreau să dormi. Ești obosită?

-          Nu.

Am fugit atunci să-mi spăl fața. M-am uitat la mine în oglindă. Machiajul era mai mult o umbră decât un machiaj propriu zis. Mi-am frecat de multe ori ochii, întinzând dermatograful ca pe o pânză de desen. Aveam mici linii sub ochi, pe obraz, iar la coada ochiului lungisem o linie până aproape de sprânceană. Dar el susținea că sunt tot frumoasă și că, probabil, eram mult mai frumoasă fără machiaj.

Când m-am întors, nu a așteptat mult până și-a avântat dintr-o dată tot corpul și s-a aruncat spre gura mea. Nu l-am mai respins. Îi simțeam buzele crăpate. Cu mâinile îi căutam fața, tremurând ușor de fiecare dată când îmi dezlipeam puțin gura de pe a lui. Mi-am luat buza superioară între dinți și i-am găsit gura zâmbind. Zâmbeam amândoi ca doi copii, jucându-ne cu focul.

Nu ne puteam dezlipi unul de celălalt. Adoram să îl sărut, să învăț dansul limbii lui în căutarea limbii mele. Îmi mușca tare buza, dar îmi plăcea.

Îl opream de fiecare dată când voia să-mi ridice tricoul sau să-mi desfacă pantalonii. A început să-și legene trupul peste mine, la început timid, rușinat de apucăturile de animal pe care le avea, apoi, sub el, începusem și eu să mă mișc, rotindu-mi bazinul, lovindu-i ușor pelvisul. M-a înfundat cu capul printre perne, lăsându-mă să mă agăț de umerii săi. Și ne mișcam așa, îmbrăcați, într-un du-te vino agonizant. Îl torturam. Îl uram...Mă ura. Dar de fiecare dată când ne spuneam asta ne mișcam mai repede, lovind mai tare, suspinând necontrolat. Ne-am dat tricourile ude de sudoare jos și ne-am lipit unul de celălalt.

Era atât de cald, în aer mirosea a vanilie, iar sânii mei erau rotunzi, cu sfârcurile întărite. Nu a mai durat mult până când am rămas goi, căci trupul meu s-a desprins de minte și s-a lăsat pradă dorinței.
Și acum îmi amintesc de greutatea lui peste mine, cum îmi strivea lăuntrul și picurii de sudoare ce îi apăreau pe frunte.

...................

3.      DespărțireaSub plapumă îmi simțeam goliciunea zdrobită de un strat moale de piele străină și aspră. Nu eram singura ce își odihnea trupul în acel pat. Piciorul lui stătea sprijinit peste picioarele mele, iar respirația lui se rostogolea pe spatele meu, încordându-l. Simțeam căldura pe care o emana corpul lui lingându-mă, invitându-mă să îi cotrobăiesc prin suflet.

După ce am închis ușa în urma mea, am început să pășesc cât de repede am putut. Voiam să fug, dar aveam impresia că mă voi îneca cu aer și o să mă descompun acolo, în văzul tuturor.

Nu mai auzeam nimic altceva decât ritmul molatic ce mi se descria în piept. În spate rămâneau blocuri și magazine, siluete negre și zeci de mașini mute.

Soarele lumina strada, reflectând în ferestre. Era o zi atât de frumoasă, complet opusă sentimentelor ce îmi răscoleau sufletul. Nu înțelegeam cum ar trebui să mă simt după ceea ce făcusem. Îmi țineam brațele încrucișate peste piept ca nu cumva să pierd luptele acelea până nu ajung acasă. Îmi închipuiam că voi ajunge curând, îmi voi deschide brațele, prinzându-mi capul cu unghile. Voi plânge ca o nemernică tot ceea ce am lăsat să se întâmple, mi se va scutura lăuntrul și voi vărsa, apoi voi cădea în pat.


M-am strecurat înăuntru, lovind cu genunchiul ușa ca să se deschidă. Era încă cald în bucătărie și un miros de mâncare stricată venea dinspre vasele murdare pe care le lăsasem în chiuvetă.

Mi-am târâit trupul până în baie, iar acolo mi-am studiat ființa. Mi-am văzut ochii roșii, cearcănele, două pungi negre ce se afișau sub ochii mei ca două lacrimi de întuneric, buzele mușcate și roase de vânt, coșurile cu vârful alb ce stăteau să puște... Le-am strâns cu unghile murdare, apoi am șters sângele ce apăruse în locul punctelor albe. Am stat acolo în oglindă privindu-mă, fără a avea vreun gând. Mi-am ridicat cu stângăcie bluza, apoi maioul și mi-am văzut întâi stomacul plat. Urcând cu privirea mi-am zărit coastele una câte una și sânii acoperiți de mici vânătăi.

Mi-am dat jos toate hainele și m-am privit în oglindă. Slăbisem al naibii de mult în ultima perioadă și nu mai știam dacă noile mele forme mă făceau mai atrăgătoare sau, din contră, repulsivă. Oasele mi se vedeau la orice mișcare, pielea ținându-se țeapănă peste ele, sugrumându-mi măruntaiele să nu facă zgomot. Părul îmi acoperea mare parte din spate, căzând în valuri până aproape de fund. În față, sânii se ascunseseră printre suvițe rebele.

Mi-a scăpat un zâmbet în timp ce mă mișcam, studiindu-mi corpul... Nu m-am simțit niciodată mai goală ca atunci, așa plină de nimic înăuntru și totuși îmi permiteam să zâmbesc. Dar după acel calm, ceva s-a rupt în mine, pentru că o avalanșă de nimicuri și gânduri distructive se aruncaseră înspre mine.

Mi-am împins trupul sub duș și am lăsat apa să mă acopere în timp ce interiorul meu era nimicit. Am văzut apa sub mine devenind roșie, fiindcă se desprindeau bucăți din mine, luând cu ele visele care mă făceau întreagă.

Nu știu cât timp am stat sub duș, cât timp mi-a luat până ce am spălat mirosul lui de pe mine, dar știu că am frecat cu buretele fiecare parte până ce pielea mi-a devenit roșie. Priveam în gol, lăsându-mi trupul la înmoi, mintea derulând momentele acelea iar și iar și iar. Nu am făcut altceva în relația asta decât să ne scormonim prin răni, lărgindu-le și mințind că suntem fericiți.

Îmi aduc aminte de el, de trupul lui pe care l-am strâns în brațe acum o oră, de momentul în care m-a sărutat pentru ultima oară. A trecut atât de mult timp de când ne-am sărutat prima dată încât nu îmi mai amintesc de mine fără țigară. Port viciul lui acum cu mine, pedepsindu-mă că am îndrăznit să cred că el va fi cel care se va putea mula peste imperfecțiunile mele și că noi putem fi fericiți.
Ne-am iubit și ne-am dăruit trupurile atât de firesc, ne-am căutat cu mâinile prin întuneric și ne-am găsit stând buză în buză. Ne-am lipit sufletele, agățându-ne de timp pentru a-l opri. Dar noi nu am fost făcuți pentru a fi împreună. Totul e împotriva noastră. Ne desparte timpul și lumea. Iar acum ne despărțim chiar noi.


*****************************************************************************


The three stages of a relationship

" All That I need from you is to deep throat me and squeeze me between your bosoms. This is the truth. This is what I want. This ... and more. But this is desire, desire of the unknown. I wanted this from the first time I saw you. I couldn't image your eyes not looking up at me. I just want to feel you and hold your slender curves, bring you close, feel your warmth and bathe with you. I want you here in my bed and see how long it is till -you-can resist me, just Laying there, until you pounce on me. " 1. The first kiss
I remember that I woke up, though I did not fall asleep before. My head was in pain and my throat and lips were dry. I had drunk so much that night that my memories were impregnated by a cocktail of scents of coffee, alcohol and tobacco. In the marathon of consuming as much as possible, I have lost, besides my balance, my self-esteem too. In my attempt to sneak through the clock hands as happy as possible, I bounded my lascivious body on sweaty bodies and short dresses, dancing around my beer bottle. I clenched my fingers after the bottles necks and left my lips camp on their mouths, on powdered cheeks and chapped lips, surrounded by rough hair.
My black dress was coming up with every move I made, and my legs were trying to follow the music. I moved, danced, jumped, lived...

It was morning, somewhere around five o` clock I think. I started to go on the road towards home, groggy, hoarse, but with my fingers intertwined with his.
I asked him for a cigarette. I placed it between the lips, leaving the filter easy to swing, as I saw that smokers usually do. I lit up the cigarette and took a deep breath until I felt the smoke accumulate in the mouth. It seemed that I tried to swallow it, cause I woke up bursting into a dry cough. Like a spasm I snatched the cigarette between the lips, covering my mouth with my hand. He looked at me impassively. I ignored him. I shook the little ash, hitting near the top, put it again between the lips, but this time I took much less smoke. I was puffing next to him like I was a 15 years old kid, believing that smoking makes me trendy.
But besides the tobacco odor, I smelled the scent that trickled from his body. Greedy I sipped it from the air, swallowing it slowly until the animal desire appeared within my body. With a wave of the hand I tried to stop my perverted thoughts, but the lust for sex, the terrible hunger for him, it turned out to be much stronger than the hundreds of reasons that prevented me from going on with it.
It was so quiet around us. Wet streets, closed shops and banks, black windows. I could hear my heels hitting the asphalt, moving towards home, both alone on the street, whispering, inventing theories and stories about a different past and simple future. A smile stretched across my face, because what I felt was some form of happiness, there, bound to him under the canvas of cables superimposed on the sky.
Then I woke up with his hand on my face and I felt his warm fingers as they stopped my breathing, and time began to run backwards. I became younger, wilder and more treacherous under his touch.
He asked me to say something, anything, because I was in front of him, perhaps for the last time. He became dirty, with that look of „I know something you do not know" that poked occasionally into my cleavage. He whispered that I look so damn good, and my ass looks amazing in that black dress. He put his mouth over mine, and I replied by receiving it, massaging his tongue and slightly biting his lower lip. I put my hand in his tangled hair and pulled him closer to me. Our lips pierced by wind were finding each other, tongues swirled around one another bathed in saliva, eyes were opened occasionally to be sure that what is happening is real. He was smiling.
He then pulled me into a dimmer corner, pushing his body into me, searching for a crack in the fabric to lay his hands on my skin. He felt the tights, and then he broke them, tucking two fingers inside me. I moaned loudly when I realized what he had just done. I tried to refuse him, but I alone was raising my ass for his fingers to penetrate me better. Apparently I forgot my scruples on the bar’s table that we left. I only knew that I don’t want to regret what I didn’t do, I wanted to be free of desires, I wanted to sin again, so I stopped my mind and I allowed myself to feel every touch without caring about any consequences.
I have bitten his lip so roughly, but he did not stop. He was not interested that we were outside and someone could see us. He whispered in my ear that he wanted to lick me down there; I melted instantly, stuffing me deeper into his fingers.
He set a hand over my mouth, but the moans thrown themselves like waves into his fingers, and it seemed that they sounded louder like that, muffled, wilder, pitiful. Only a metallic sound accompanied the sweet agony that we made, one eave which I was propped to was betraying the movements of our bodies in that shaking fever. He was constantly heaving his fingers in me, and I trembled like an aspen leaf.

............

2. The first night together


I was shaking, trying to heat my small body, wrapped up in an
eiderdown. I had disheveled hair and I was hiding my eyes whenever I dared to say something.
I sat next to him, separated only by the duvet and several layers of clothing. And I wanted him... I wanted him so badly. I could feel his cock throbbing with desire. He approached me, being determined to end the ridiculous that did not let us live, because from the first moment we saw each other that was everything we dreamed of. I wanted to kiss him, to touch his face, lips, hands and ass. I wanted him to be inside me, to pick me up and put me on him, moving slowly.
He raised his head slowly and looked at me. Perhaps he felt the same, if so he wouldn’t be there, not now when everything was at stake ... On his face I could not read anything about what he really thought about me, but his eyes betrayed the same desire.

I was confused, because for the first time in years I looked deep inside myself and saw that I was missing something. I wasn’t happy, I have never been, because everything I did was filling in the blanks with layers of nothings, and so I complete myself alone every day.

I raised my hand and gently placed it on his chest. His heart was beating so fast... We talked about happiness, better said I spoke, because he was paying attention to the way I open my mouth, moving my lips so the words would come out. I could see his facial expressions and the small wrinkles around the eyes curving when he smiled.
When he smiled, he was doing that with everything, even with his eyes and his whole face made ​​him the most beautiful creature I ever met. I didn’t deserve him, but still he was there, beside me, telling tattles. He didn’t deserve me when I was unable to feel. And yet, we were searching one another, torturing us for hours to destroy each other.
He wanted to kiss me, but I rejected him. He lay back on the bed. Although we were next to each other, I was away, embracing the ceiling and chandelier with my eyes. He did not say anything...
- I’m going to sleep a little, I said after a while.
- Don’t sleep, don’t sleep yet. I don’t want you to sleep. Are you tired?
- No.
Then I ran to wash my face. I looked at myself in the mirror. My makeup was more a shadow than an actually makeup. I’d rubbed my eyes often, stretching the eyeliner as if my face was a drawing canvas. I had small lines under the eyes and on the cheeks, and at the eye tail I’d elongated along a black line almost near to the eyebrow. But he said that I am beautiful and that probably I was more beautiful without makeup.
When I came back, he did not wait long before he suddenly plunged his whole body and his lips fell over my mouth. That time I did not reject him. I felt his chapped lips. With my hands I was searching his face, trembling slightly whenever I was leaving for a moment his mouth. He took my upper lip between his teeth and I found his mouth smiling. We both smiled like two children playing with fire.
We couldn’t separate from each other. I adored kissing him, learning the dance of his tongue in search of mine. He was biting my lip hard, but I loved it.
I stopped him whenever he wanted to raise my T-shirt and undo my pants. He started swinging his body over me, at first he was shy, ashamed of those animals like manners he had, then, under him, I began to move, rotate my pelvis, hitting slightly his body. He stuffed my head among the cushions, leaving me to cling to his shoulders. And we moved like that, dressed, in an agonizing movement of back and forth. I was torturing him. I hated him... He hated me. But every time we said that we're moving faster, hitting harder, moaning uncontrollably. We lifted our sweaty T-shirts and we felt each other skin.
It was so warm, the air smelled of vanilla and my breasts were round, with the nipples hardened. It did not take long until I was naked, because my body detached itself from the mind and fell prey to desire.

Even now I remember his weight over me, how he was crushing my inside and the drops of sweat forming on his forehead.

...................

3. The break-up

I felt my nakedness crushed under the covers by a soft layer of a foreign and rough skin. I wasn’t the only body that was resting in that bed. His leg was leaning over my feet and his breath was trundling on my back, straining it. I felt the heat that his body was emanating licking me, inviting me to rummage through his soul.
After I closed the door behind me, I began to walk as fast as I could. I wanted to run, but I was under the impression that I could choke with air and I'll break down, there, in front of everybody.
I couldn’t hear anything other than a slow pace coming from my chest. Behind me remained houses and shops, black silhouettes and dozens of mute cars.
The sun was shining on the streets, reflecting in the windows. It was a beautiful day completely opposite from the feelings that were raking my soul. I didn’t understand how I was supposed to feel after what I had done. I held my arms crossed over my chest so I wouldn’t lose those internal battles until I get home. I figured that I will be home soon; I would open my arms, clutching my head with the nails. I would cry like a sinner for all that I let happen and I would shake up my inside, throwing up, then falls in bed.
I snuck in, hitting the door with the knee to open it. It was still hot in the kitchen and a smell of rotten food came from the dirty dishes I left in the sink.
I dragged my body to the bathroom and there I studied my being. I saw red eyes, dark circles, two black bags under my eyes like two tears of darkness, bitten and crunched by the wind lips, pimples with white top that could burst in every moment... I clenched them with dirty nails, and then I wiped out the blood that appeared in the place of those white points. I stood there looking at me in the mirror, without any thought. I awkwardly lifted the blouse, and then my undershirt and I saw first the flat stomach. Climbing with my eyes I saw the ribs, one by one, and my breasts covered in small bruises.
I took all my clothes off and I looked in the mirror. I grew thin a lot lately and I did not know if my new forms made ​​me more attractive or, conversely, repulsive. My bones were visible in every movement, and the stiff skin was taking over, choking my bowels so they don’t make a noise. My hair was covering much of the back, falling in waves almost to the butt. In front, the breasts were hiding among rebel strands of hair.
I slipped away a smile while I moved; studying my body ... I’d never felt so empty like then, so full of nothing inside and, still, I allowed myself to smile. But after that calm, something broke inside me, because an avalanche of nonsense and destructive thoughts thrown themselves towards me.
I pushed my body in the shower and let the water cover me while my inside was destroyed. I saw the water below me becoming red, because pieces of me were broking loose, taking with them the dreams that made ​​me whole.
I do not know how long I was in the shower, how long it took me until I washed his scent off my body, but I know that I rubbed with a sponge each side until my skin became red. Staring at nothing, leaving my body to soak, scrolling in my mind those moments again and again and again. I did not do anything in this relationship than to dig through wounds, widening them and lying that we are happy like that.

I remember him and his body that I hugged an hour ago, the moment he kissed me for the last time. It's been so long since we kissed the first time that I did not remember me without a cigarette. I am wearing his habit with me now, punishing me because I dared to believe that he will be the one that could be molded over my imperfections and that we can be happy.
We loved each other and we gave our bodies in a natural way, we searched the dark with our hands and we found us sitting lip-in-lip. We bound our souls, clinging to time so it would stop. But we were not meant to be together. Everything is against us. Time separates us and the world too. And now we separate ourselves.

4 comentarii:

Apy spunea...

Esti cumva din Iasi?

LoZ inPlic spunea...

Nu.

Mona spunea...

O savorae, fiecare lectura a ta ma infioara si ma umple.

scrieliber.ro

alexandruemanuelpopa spunea...

Frumos frumos… durere si placere, cuceritor si nemesis… cine ar putea sa infatiseze in cuvinte pasiunea nebuna , bolnava si imorala? Nimeni.. si totusi…. respect … ti-am simtit lipsa si mai facut sa te sorb prin fiecare cuvant, sa simt tot ce simteai tu, sa cred si sa sufar cum sufereai tu…. si sa absorb fiecare cuvant de parca totul e real, aici, langa mine, pe tastatura jegoasa……. mai vino pe aici, mai frmanta-ne sufletul, mai imbratiseaza-ne inca o data prin cuvintele tale….


scrieliber.ro