duminică, 5 iulie 2009

Cugetari(concursuri si comentarii) partea I


a) Spatiul în care ma simt cel mai bine este...acela in care,inundata de sentimente si ganduri mucegaite, pot sa imi las fiinta sa decada ca apoi sa o inalt prin vise.E locul in care sunt eu cu mine;inghemuita intr-un colt ai carui margini sunt inabusite de panzele firave ale paianjenilor.Locul in care nimeni nu doreste sa zguduie linistea apasatoare si nimeni nu aprinde lumina pentru a tulbura intunericul ce domina locul.

b)Simplu...respir.Uit de frica si imi potrivesc ritmul lento al respiratiei,iar apoi ma las purtata de intuitie spre locuri in care imi pot spori adrenalina.Ma rup de citadin ,spargand barierele limitate ale lumii in care traiesc,si las uneori watti sa-mi acopere mintea cu beaturi,cuvinte si stari,obosind banalitatea lumii inspre disperare. Eu nu vreau sa ma pierd ca altii in probleme,de aceea traiesc oricand la maxim.Deschid ochii,masor orizontul,imi constientizez pozitia,apoi pasesc inspre viata.

c)Pacat ca vrei sa te lepezi de cea mai frumoasa etapa din viata ta...tu i-ai dat un nume:"mishu". ciudat ca vrei sa cresti,cand tot ce e dincolo de ochii unui copil cast e doar o lume stearpa fara culoare. Renunti?! Nu e necesar sa devenim adulti in totalitate,ei fac doar greseli crezand ca sunt intelectuali. Uneori e mai bine sa ne bucuram de fiecare pata de culoare ce o gasim dinaintea ochilor nostrii miopi. Crestem, ne schimbam in exterior si putin in interior,depinde de palmile ce le-am primit in aceasta perioada,ca apoi sa ne amagim prin critici la adresa celor ce nu sunt de acord cu ideile noastre. Eu nu mai vreau sa cresc,mi-am oprit timpul...

cu drag,Lostangel

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumos si linistitor pentru mine.
Imi place cee ce am citit.
Sa ai o seara perfecta!

margarelas

Anonim spunea...

ce frumos!!Mie chiar mi-a placut foarte mult cand am citit aceste fraze si sper sa o tine-ti tot asa :d


bogdan popescu